top of page
Graficki_dizajn

Grafički dizajn

Imate ideju ili nemate ideju? Tu smo za Vas. Uz najnovije programe, iskustvo, stručne i komunikativne dizajnere izrađujemo dizajn svih vrsta printanih proizvoda, te nakon vaše suglasnosti proslijeđujemo u izradu.

Ricoh_c7200x

Digitalni tisak

Printeri najnovije generacije proizvođača "RICOH" vrhunske kvalitete i brzine ispisa zadovoljavaju sve potrebe suvremenog tržišta. U našoj proizvodnji koristimo model C7200x koji ima 5 boja, CMYK + bijela ili lak, što proširuje asortiman proizvoda i dodaje ekskluzivu na vaše printane materijale.

Roland_uv_stampa_direktni_tisak.jpg

UV direktni tisak

Zadnja inovacije tehnologije direktnog tiska na različite materijale ravnih površina kao što su drvo, metal, kamen, plastika, plexiglas i mnogi drugi. Također nudi mogućnost tiska na tamne materijale uz lakiranje detalja tiska što daje dodatnu vrijednost proizvodu.

Offset_tisak.jpg

Ofset tisak

Jedna od najstarijih tehnologija grafičke industrije koja se koristi u suvremenom svijetu. Predviđena za srednje i velike tiraže. Strojevi vrhunske mehanike stari po nekoliko desetaka godina i po nekoliko miliona otisaka su i dalje neizostavan dio u grafičkoj industriji.


 

Solvent_stampa_tisak_flexo.jpg

Solvent tisak

Solventni printer sa print&cut tehnologijom, radi tisak velikog formata na razne materijale: papir, PVC foliju, cerade, canvas platno i mnoge druge.

Sito_tisak_stampa.jpg

Sito tisak

Sito tehnika je neizostavna u grafičkoj industriji, nudi mogućnosti direktnog tiska ili preslikača u više boja na različite materijale kao što su majice, kišobrani, PVC naljepnice i sl.

bottom of page